Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους αγωνιστές της Τουρκίας

Εμείς οι κάτοικοι της Β.Α. Χαλκιδικής στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους τούρκους αγωνιστές.
Ο αγώνας για τα “δυο δέντρα” στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης κι ο αγώνας για άλλα “δυο δέντρα” στον Κακαβό είναι κοινός.
Είναι αγώνας για το δικαίωμα στο δημόσιο χώρο, που πρέπει να ανήκει στους πολίτες και όχι στους μεγαλοεργολάβους.
Είναι αγώνας για το δικαίωμα συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την ποιότητα ζωής τους.


Είναι αγώνας για το δικαίωμα να ιεραρχούνται οι ανθρώπινες ζωές και το φυσικό περιβάλλον, πάνω από τα κέρδη των εταιρειών.
Είναι αγώνας για το δικαίωμα στη ζωή, το όνειρο, την αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένας αγώνας για τη γη και την ελευθερία
Είναι αγώνας κοινός και έτσι θα κερθηδεί … με την αλληλεγγύη και την κοινή αντίσταση.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Τούρκους αγωνιστές. Είμαστε στο πλευρό τους και στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τα κοινωνικά κινήματα ενάντια σε κάθε μορφής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, είναι εγγυητές του οράματος μιας πιο δίκαιης, πιο ευαισθητοποιημένης, πιο χειραφετημένης και πιο ανθρώπινης κοινωνίας.

Ενάντια στης Φύσης τη λεηλασία, Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοση υποκρισια.Μεχρι προχθες οι περισσοτεροι απο εσας τους φωναζατε βρωμοτουρκους κ για τα οσα περνουσαν δεν νοιαζοταν κανενας σας.Τωρα για το θεαθηναι ειστε αλληλεγγυοι.

Ανώνυμος είπε...

πωπωπω τι λαοθαλασσα θα ερχομουν και εγω αλλα δεν ειχε μερος να σταθω.χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μυαλό χρειάζεται άραγε για να καταλάβει κανείς ότι οι ταραχές στην Τουρκία δεν έγιναν για τα δέντρα??Το πάρκο ήταν η αφορμή,άλλα είναι τα αίτια και λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε.Όλοι εκτός τους "αγωνιστές" που προσπαθούν από παντού να πιαστούν,από παντού να βρουν αλληλέγγυους.Τελικά μου φαίνεται προσπαθούν να έχουν λόγο ύπαρξης!!ΚΑΗΜΕΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο υποκριτές αλλά και πόσο άσχετοι μπορεί να είστε............. Οι Τούρκοι έχουν πολύ σοβαρότερους λόγους από "τα δύο δένδρα" που ξεσηκώθηκαν. Το ερώτημα είναι : ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ?? Ε??

Ανώνυμος είπε...

ρεσπενζα το εστειλα και χτες αλλα δεν το περασες θα το πω πιο κομψα... να στειλεις αυτο το ψηφησμα στης οικογενειες αυτον που χασανε προσωπα απο τους τουρκους και ειδικοτερα στης οικογενειες ισαακ και σολωμου... και πες το μη ντρεπεσαι οτι εισαι κατα της επενδυσης

Ανώνυμος είπε...

Ρε άσχετοι, οι Τούρκοι πολίτες δεν διαδηλώνουν γιά δυό δέντρα σε μιά πλατεία, αλλά γιά το έλλειμα δημοκρατίας και τον αυταρχισμό.
Αντε ξυπνήστε οικολόγοι της πλάκας και σταματήστε να βλέπετε παντού ομοιότητες με τον γιαλαντζί αγώνα σας. Εσείς δεν είστε αγωνιστές, αλλά κακομοίρηδες και χαβαλέδες.